День поля з технології вирощування зернових колосових культур

12 червня 2014 року на дослідному демонстраційному полі Миколаївського національного аграрного університету відбулися урочистості з нагоди проведення Дня Поля з технології вирощування зернових колосових культур

IMG_4550IMG_4630

Ця подія стала можливою завдяки тісній співпраці з провідними селекційними центрами України, а саме: Селекційно-генетичним інститутом, Інститутом фізіології і генетики рослин, Миронівським інститутом пшениці ім. В. Ремесла, Інститутом зрошуваного землеробства, Селекційно-дослідним товариством «Бор» та багатьма іншими.

IMG_4495

У вітальному слові голова Миколаївської обласної державної адміністрації Романчук Микола Павлович подякував колективові університету за його плідну працю. Колектив університету дякує своїм традиційним партнерам: ПРАТ «Техноторг-Дон», ТОВ «Золотий Колос», ТОВ «С-Росток», ТОВ «Урожайна Нива», ТОВ НВК «Альфа-Миколаїв», ТОВ «БТУ Центр» та багатьом іншим.

IMG_4575

Дякуємо колективу Одеського селекційно-генетичному інституту – Центру насіннєзнавства та сортовивчення на чолі з Соколовим Вячеславом Михайловичем, відомому селекціонеру-академіку Лінчевському Анатолію Адамовичу та Литвиненку Миколі Антоновичу за надану можливість ознайомитися з новітніми селекційними досягненнями.

IMG_4655IMG_4623

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*